Osagian 15 STD.2

Osagian 15 STD.2


Osagian STD 15.5 


Når du kjøper en kano fra Osagian Canoes, får du en håndbygd kano med høy kvalitet som tåler å bli brukt under selv de tøffeste forhold. Kanoene er nærmest umulige å ødelegge og har ikke behov for vedlikehold, bortsett fra vanlig vask og rengjøring.

Osagian 15 STD.2 kanoen er veldig retningsstabil med lang vannlinje som gir god fart, den flate bunnen gjør at kanoen samtidig er veldig stabil å lett å håndtere. Det er luftkamre foran og bak i kanoen, dette gjør kanoen usinkbar. Osagian designer kanoer som ikke er så høy i endene for at kanoen i mindre grad skal blir påvirket av sidevind under padleturen, noe som padlerne setter stor pris på ved mye vind.

Skroget på kanoen er laget av flyaluminium. OSAGIAN er den eneste kanoprodusenten som sveiser bunnen helt fra front til hekk. På toppen av sveisen er det montert to sterke bunnprofiler som er naglet sammen med trykkluft. OSAGIAN kanoer er de sterkeste aluminiumskanoene som blir produsert.

Dobbelt bærehåndtak i endene, der det er plass til 2 hender ved siden av hverandre. Det betyr for deg at kanoene er lett å bære med mye bagasje.Du bestemmer hvilken vei du vil vri hånden, ettersom håndtaket er montert fritt. Håndtaket er solid montert med nagler direkte inn i kanoskroget - kompromissløst og robust, slik at du ikke trenger å bekymre deg for holdbarheten.

Disse små detaljene er av stor betydning, når du skal ha en kano i svært mange år. Bruksområde for kanoen er mange og fordi kanoen er så solid egner den seg til utleie, foreninger, leirskoler, speiderpadling, og familiepadling. Dette er en kano som tåler "røff" behandling, noe våre kunder vektlegger når de skal kjøpe Osagian 15 STD.2. Den er bygget for å tåle en trøkk.

Osagian aluminiumskanoene er beregnet for padling på innsjøer, rolige stryk og ved sjøen. Ønsker du en langtur med Osagian Classic er det heller ikke noe problem.

Kanoene leveres som standard med to seter og du har mulighet for å kjøpe et ekstra sete om du har behov for det. Seter og tverrstiver er alle laget av aluminium - montert med nagler som blir slått ned under høyt trykk.

Tekniske data:

 

Lengde: 458 cm

Bredde: 91 cm

Høyde:33 cm

Vekt: 33 kilo

Kapasitet: 254 kilo

Antall personer: 2 personer

Farge: Aluminium

 

Kr. 17.995,-