Osagian 17 Fisherman.3

OOO


Osagian 17 Fisherman


Osagian  17 Fisherman kanoen er en håndbygd kano med høy kvalitet som tåler å bli brukt under selv de tøffeste forhold. Kanoene er nærmest umulige å ødelegge og har ikke behov for vedlikehold, bortsett fra vanlig vask og rengjøring. Kanoen har akterspeil med plass til en påhengsmotor med maksimalt kapasitet på 5 hesterkrefter.

Osagian 17 Fisherman.3 med akterspeil er en kano som er veldig retningsstabil med lang vannlinje som gir god fart, den flate bunnen gjør at kanoen samtidig er veldig stabil å lett å håndtere. Det er luftkamre foran og bak i kanoen, dette gjør kanoen usinkbar. Osagian designer kanoer som ikke er så høy i endene for at kanoen i mindre grad skal blir påvirket av sidevind under padleturen, noe som padlerne setter stor pris på ved mye vind.

Skroget på kanoen er laget av flyaluminium. OSAGIAN er den eneste kanoprodusenten som sveiser bunnen helt fra front til hekk. På toppen av sveisen er det montert to sterke bunnprofiler som er naglet sammen med trykkluft. OSAGIAN kanoer er de sterkeste aluminiumskanoene som blir produsert.

Dobbelt bærehåndtak i endene, der det er plass til 2 hender ved siden av hverandre. Det betyr for deg at kanoene er lett å bære med mye bagasje.Du bestemmer hvilken vei du vil vri hånden, ettersom håndtaket er montert fritt. Håndtaket er solid montert med nagler direkte inn i kanoskroget - kompromissløst og robust, slik at du ikke trenger å bekymre deg for holdbarheten.

Disse små detaljene er av stor betydning, når du skal ha en kano i svært mange år. Bruksområde for kanoen er mange og fordi kanoen er så solid egner den seg til utleie. En meget flott kano som du kan ha påmontert påhengsmotor på akterspeilet og som du kan frakte på biltaket. Dette er en kano som tåler "røff" behandling, noe våre kunder vektlegger når de skal kjøpe Osagian 17 Fisherman med akterspeil. Den er bygget for å tåle en trøkk.

Osagian aluminiumskanoene er beregnet for padling på innsjøer, rolige stryk og ved sjøen. Med Osagian 17 Fisherman kan du dra på langtur med hjelp av motoren.

Kanoene leveres som standard med tre seter. Seter og tverrstiver er alle laget av aluminium - montert med nagler som blir slått ned under høyt trykk.

Tekniske data:

 

Lengde: 520 cm

Bredde: 112 cm

Høyde:37 cm

Vekt: 51 kilo

Kapasitet: 450 kilo

Antall personer: 4 personer

Farge: Aluminium

 

Kr. 30.990,-