Kanopakke 6

Kanopakke 6


Beskrivelse kanopakke 6 :


Kanopakken leveres med 8 stk. Osagian 17 STD.3 kanoer, 1 stk. kanotilhenger med brems, 16 stk. padleårer og 24 stk. flytevesterKANOPAKKE 6 INNEHOLDER:

 

  1 stk. Gaupen KANO L-1018 med brems

  8 stk. Osagian 17 STD.3 kanoer

 24 stk. Sportis Canoe flytevester + 40 kilo

16 stk. Pelican Beavertail kanoåre 145 cm

14 stk. Stropper som er 4 meter, med spennebeskyttelse i stoff


Ferdig registrert skilt på eier

Førekortholder.


Kr. 190.500,- komplett inklusiv mva.

 

Gaupen KANO L-1018 kanotilhenger med brems:

Vi har valgt en svært kraftig konstruksjon på kanotilhengen. Vår erfaring gjennom mange år gir oss kunnskap om sikkerhet når du skal transportere mange kanoer på en kanohenger. Våre krav er høy stabilitet på kanotilhengen, derfor er bredden 212 centimeter. I tillegg er hjulene midtstilt i forhold til kanoene. Det betyr meget gode kjøreegenskaper. 

 

Alle stag er fendret med båtfendere fra Parma Plast AS som beskytter dine Mackinaw 15.6 kanoer. Øyebolter for feste av høykvalitets stropper er inkludert, samt vognkortholder.

 

Gaupen KANO L-1018 kanotilhenger er utviklet i samarbeid med Gaupen på Hedmarken.


Utstyret som følger med kanotilhengeren:


- Ferdig monterte båtfendere som beskytter kanoene mot stålet

- Øyebolter som holder stroppene på plass under transport

- Stropper som har svært høy kvalitet med filt sydd på for ytterlige beskyttelse av kanoene. 

- Vognkortholder

- Vantette lager og lykter

- LED -lys

- Stigetrinn for enklere pålessing/avlessing av kanoene

- 47 cm lysåpning på stagene

  

Tekniske data for Gaupen KANO L-1018 kanotilhenger:

Bredde: 212 cm

Lengde: 580 cm

Høyde : 270 cm med Mackinaw 15.6 kanoer

Høyde: 230 cm uten kanoer

Hjuldimensjon: 13"

Støttehjul: Ja

Brems: Ja

Totalvekt: 1.000 kilo

 

8 stk. Osagian 17 STD.3 kanoer:

Når du kjøper en kano fra Osagian Canoes, får du en håndbygd kano med høy kvalitet som tåler å bli brukt under selv de tøffeste forhold. Kanoene er nærmest umulige å ødelegge og har ikke behov for vedlikehold, bortsett fra vanlig vask og rengjøring.

Osagian 17 STD.3 kanoen er veldig retningsstabil med lang vannlinje som gir god fart, den flate bunnen gjør at kanoen samtidig er veldig stabil å lett å håndtere. Det er luftkamre foran og bak i kanoen, dette gjør kanoen usinkbar. Osagian designer kanoer som ikke er så høy i endene for at kanoen i mindre grad skal blir påvirket av sidevind under padleturen, noe som padlerne setter stor pris på ved mye vind.

Skroget på kanoen er laget av flyaluminium. OSAGIAN er den eneste kanoprodusenten som sveiser bunnen helt fra front til hekk. På toppen av sveisen er det montert to sterke bunnprofiler som er naglet sammen med trykkluft. OSAGIAN kanoer er de sterkeste aluminiumskanoene som blir produsert.

Dobbelt bærehåndtak i endene, der det er plass til 2 hender ved siden av hverandre. Det betyr for deg at kanoene er lett å bære med mye bagasje.Du bestemmer hvilken vei du vil vri hånden, ettersom håndtaket er montert fritt. Håndtaket er solid montert med nagler direkte inn i kanoskroget - kompromissløst og robust, slik at du ikke trenger å bekymre deg for holdbarheten.

Disse små detaljene er av stor betydning, når du skal ha en kano i svært mange år. Bruksområde for kanoen er mange og fordi kanoen er så solid egner den seg til utleie, foreninger, leirskoler, speiderpadling, og familiepadling. Dette er en kano som tåler "røff" behandling, noe våre kunder vektlegger når de skal kjøpe Osagian 17 STD.3. Den er bygget for å tåle en trøkk.

Osagian aluminiumskanoene er beregnet for padling på innsjøer, rolige stryk og ved sjøen. Ønsker du en langtur med Osagian Classic er det heller ikke noe problem.

Kanoene leveres som standard med tre seter. Seter og tverrstiver er alle laget av aluminium - montert med nagler som blir slått ned under høyt trykk.

 

Tekniske data for Mackinaw 15.6 kanoen:

Lengde : 472 cm

Bredde : 101 cm

Høyde : 47 cm

Vekt : 43 kg

Kapasitet : 363 kg

Farge: Grønn

 

Gode bærehåndtak både foran og bak på kanoen.

 

Inklusiv 24 flytevester:

Vi anbefaler flytevester som er beregnet for alle fra + 40 kilo til 110 kilo. Det betyr at du kan bruke samme flytevest enten padleren er liten eller stor. Det gir økt sikkerhet. Flytevesten har mage og skrittbelte som en ekstra sikkerhet. Personer som ikke kan svømme skal ha redningsvest.


Sikkerhetsklasse: Newton 50. Modell: Sportis 50 N leveres i rød farge. 

 

Inkludert 16 padleårer 

Pelican Beavertail er en god kanoåre, perfekt for deg som ønsker en padleåre som er enkel å padle samtidig som den er sterk og holdbar. Bladet er formet som en beverhale for å optimalisere manøvrering. Pelican Beavertail kan både padles på flatt vann, sjø og i rolige elver. 

 

Lengder: 145 cm

Vekt: 790 gram

Materialet blad: Polypropylene

 

 

Stropper for å feste kanoene på tilhengeren

Kvalitetsstropper som er 4 meter, med spennbeskyttelse i stoff.

 

Førekortholder:

Vi monterer alltid førerkortholdere på alle våre kanotilhengere. Dette for å unngå at du glemmer vognkortet.

 

Som en service for våre kunder registrerer vi kanotilhengeren på eier før overlevering.