Du er her:

Velkommen

Engelskmannen John MacGregor introduserte padlesporten i Norge i 1865. I 1880 padlet engelskmennene James A Leeds, Walter J. Clutterbuck og Charles Kennedy den første kjente kanotur i Jotunheimen med sine kanadiske kanoer. Lite omtale fikk de på denne tiden og det skyldes at friluftsliv i Norge var på sin spede begynnelse. Det er speiderbevegelsen i Norge som har gjort kanopadling populær. Så sent som i 1973 ble kanopadling organisert for første gang via stiftelsen av Roverforbundets kanogruppe.

I dag er det mange som ønsker å benytte kano for felles aktivitet for hele familien. Vi har satset på stabile og trygge kanoer for all fritidsbruk.

HETLY Fritid AS ble etablert i 2006 nettopp med tanken på å kunne leverer gode stabile kanoer til barnefamilier. Speidergrupper, skoleklasser, utleiere av kanoer, friluftsklubber, og andre har i løpet av årene oppdaget vår kjente Mackinaw 156 kano. Vi er idag kjent som www.kanobutikken.no

Vi har spesialisert oss på kanoer og kanopakker med utgangspunkt i amerikanske produkter. Dette fordi de har lang erfaring med kanoproduksjon og kvaliteten er særdeles god.

Kanopakker= Kanoer, kanotilhenger, varekasse, padlevester og padleårer.

Ta kontakt for ytterligere informasjon på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kanobutikken.no


Med vennlig hilsen

Siv Hetland
Daglig leder
 

       

 

Administrasjon

HETLY Friitid AS 
Steinsvikgrend 1 
5251 Søreidgrend

Produksjonslager

HETLY Fritid AS 
Sætravegen 44 
Rolvsvåg industriområde 
5652 Årland

Org.nr.: 995 520 982

Telefon: 915 39 124 
E-post: 
siv@kanobutikken.no 
E-post: rune@kanobutikken.no

-